Tips Wandelliederen  

FIETSENSTALLING EN PARKEREN AUTO’S

U heeft het verleden jaar ongetwijfeld ook weer gemerkt, het stallen van de fietsen op het Sportpark Panhuis tijdens de Avondvierdaagse gebeurt op gestructureerde wijze op aanwijzing van de organisatie.

WAAROM?

In de voorgaande jaren werden de fietsen overal geplaatst rondom het sportpark en in de omliggende woonwijk, hetgeen tot grote overlast en gevaarlijke situaties leidde op de toevoerwegen van en naar het sportpark.

Op aandringen van de politie zijn wij als organisatie genoodzaakt om het stallen van de fietsen van de deelnemers en de bezoekers onder begeleiding te laten plaatsvinden op de daarvoor ingerichte stallingplaatsen.

DAAROM kunnen ook dit jaar de fietsen alleen worden geparkeerd op de grote parkeerplaats naast de DOVO-kantine. Deze parkeerplaats zal geheel daarvoor worden ingericht middels dranghekken en afzetlint.

Wij verzoeken een ieder de aanwijzingen van de organisatie op te volgen zodat we een vlotte doorstroming kunnen garanderen. Middels verwijzingsborden langs de Verlengde Sportlaan wordt u begeleid naar de fietsenstalling, deze stalling is van twee zijden te bereiken, tw. via de Rondweg en via de Wiekslag en ook weer als zodanig te verlaten.

Het een en ander betekend voor de automobilist dat het parkeren van de auto op het sportpark terrein absoluut niet meer mogelijk is. Wij verzoeken u dan ook met klem, kom op de fiets want parkeren in de woonwijk bevordert de veiligheid ook niet i.v.m. belemmering van de doorgang van hulpverleningsinstanties zoals Politie, Brandweer en Ambulance.

Wij vertrouwen op uw aller medewerking,

Plaatselijke Regelingscommissie Avondvierdaagse Veenendaal
Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie