Tips Wandelliederen  


FIETSENSTALLING EN PARKEREN AUTO’S

U heeft het verleden jaar ongetwijfeld ook weer gemerkt, het stallen van de fietsen op het Sportpark Panhuis tijdens de Avondvierdaagse gebeurde op gestructureerde wijze op aanwijzing van de organisatie. Op het Evenemententerrein zal dit niet anders zijn

WAAROM?

In de voorgaande jaren werden de fietsen overal geplaatst rondom het sportpark Panhuis en in de omliggende woonwijk, hetgeen tot grote overlast en gevaarlijke situaties leidde op de toevoerwegen van en naar het sportpark. 

Op aandringen van de politie zijn wij als organisatie genoodzaakt om het stallen van de fietsen van de deelnemers en de bezoekers onder begeleiding te laten plaatsvinden op de daarvoor ingerichte stallingplaatsen. 

DAAROM kunnen dit jaar de fietsen alleen worden geparkeerd op de ijsbaan (het vierkante gedeelte) en op de speciaal ingerichte fietsenstalling bij de ingang van het stadspark.

Wij verzoeken een ieder de aanwijzingen van de organisatie op te volgen zodat we een vlotte doorstroming kunnen garanderen. Middels verwijzingsborden langs de Groeneveldselaan wordt u begeleid naar de fietsenstalling. Fietsverkeer komend vanaf de richting van de Polderweg dienen de ingang van het Evenemententerrein aan de Grebbeweg te gebruiken. Deze ligt tegenover Hugo’s pannenkoekenrestaurant.

Het een en ander betekend voor de automobilist dat het parkeren van de auto rondom het Evenemententerrein absoluut niet mogelijk is. De Groeneveldselaan zal iedere avond tussen 17.00-21.30 uur vanaf de Grote Pekken worden afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Wij verzoeken u dan ook met klem, kom op de fiets.

Wij vertrouwen op uw aller medewerking, 

Plaatselijke Regelingscommissie Avondvierdaagse Veenendaal

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
             
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie