Tips Wandelliederen  

START VANAF EVENEMENTENTERREIN

GROENEVELDSELAAN vanaf 18.00 uur

r. = rechtsaf rd. = rechtdoor l. = linksaf

Individuelen op de 5 en 10 km kunnen starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

Individuelen op de 15 km kunnen starten tussen 18.00 en 18.30 uur


U bent verplicht zich iedere avond te melden aan het startbureau zowel bij de start als aan de finish. Als men zich hier niet aan houdt, vervalt het recht op een medaille. U dient met uw groep of individueel op het trottoir te wandelen, of indien niet aanwezig aan de uiterste rechterkant van de weg zowel binnen als buiten de bebouwde kom, tenzij anders wordt aangegeven door de organisatie. Men mag met niet meer dan 3 (drie) personen naast elkaar wandelen. De organisatie behoudt zich het recht voor om, indien nodig, het parkoers in te korten, te verlengen of te wijzigen.

Het telefoonnummer van het startbureau is: 06-46560019

In geval van extreme weersomstandigheden, zoals o.a. regen, onweer of dreigend onweer, bepaalt alleen de Algemeen Leider Avondvierdaagse of er die betreffende avond gewandeld gaat worden, dan wel het parkoers ingekort wordt. Als men op eigen initiatief besluit om niet te wandelen, zal uitsluiting van deelname volgen voor de rest van de Avondvierdaagse. Parkoerswijzigingen en of afgelastingen zullen alleen aan gegeven worden door medewerkers, herkenbaar aan groene veiligheidsvesten.

Wij wensen u vier prettige wandelavonden toe en hopen u in 2020 weer te mogen ontmoeten tijdens de Avondvierdaagse van 8 t/m 11 juni.

email:avondvierdaagseveenendaal@gmail.com

 

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie