Tips Wandelliederen  


BLOEMEN GEVEN OP DONDERDAG LANGS DE INHAALROUTE:

BERICHT VOOR OUDERS EN BELANGSTELLENDEN,

U kunt de deelnemers bloemen geven op donderdag 6 juni vanaf 19.00 uur langs de inhaalroute, t.w.: . Scheepjeshofplein- EHBO- rd. Hoofdstraat- Defilé Markt- l..J. G. Sandbrinkstraat- l. Raadhuisplein- rd. Brouwersgracht- rd. Schrijverspark- r. Gilbert van Schoonbekestraat-  op vlinderrotonde r. Tinneweide- l. stadspark- l. Groeneveldselaan- r. evenemententerrein

HET BRENGEN VAN DE KINDEREN,

Breng of laat de kinderen op de fiets naar het evenemententerrein komen, want wanneer iedereen met de auto komt of wordt gebracht, levert dat grote verkeersproblemen op rondom De Grote Pekken, Wageningselaan, Groeneveldselaan, Industrielaan en Tinneweide
Het grote vierkante plein op het evenemententerrein zal de gehele week  worden ingericht als fietsenstalling. Fietsen stallen langs de Groeneveldselaan is NIET mogelijk. Als u uw kinderen, of andere deelnemers tijdens de Avondvierdaagse onderweg wilt bezoeken, ga dan ook op de fiets, dit gaat sneller, het is veiliger voor uw kind en andere deelnemers en gezond voor U.

DE GROENEVELDSLAAN IS AFGESLOTEN VAN 3 TOT EN MET 6 JUNI VOOR GEMOTORISEERD VERKEER !

In de week van 3 tot en met 6 juni zal de Groeneveldselaan, vanaf de Grote Pekken, worden afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer, uitgezonderd bewoners van de Grebbeweg, bezoekers van de pannenkoekenrestaurant Hugo’s, bezoekers van de bijenvereniging en bezoekers van de volkstuinen . Alleen deelnemers op de fiets kunnen het startveld wel bereiken en kunnen de fiets uitsluitend stallen op de fietsenstalling die is ingericht op het evenemententerrein, of op aanwijzingen van de organisatie.

VRIENDELIJK VERZOEK AAN OUDERS EN BELANGSTELLENDEN,

Natuurlijk is het gezellig om de wandelaars, die toch een grote prestatie hebben verricht, tijdens de intocht een bloemetje o.i.d. te geven. Geen Probleem. Van harte aan te bevelen zelfs! MAAR... Heeft u bloemen o.i.d. gegeven, gooi dan alstublieft het papier en/of het plastic niet van u af, maar neem het mee naar huis en deponeer het daar in de Kliko. 

MAAK VAN DE AVONDVIERDAAGSE GEEN VUILVIERDAAGSE!

U bewijst hiermee iedereen een grote dienst.

P.R.C. AVONDVIERDAAGSE VEENENDAAL.

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie