Tips Wandelliederen  


BLOEMEN GEVEN OP DONDERDAG LANGS DE INHAALROUTE:

BERICHT VOOR OUDERS EN BELANGSTELLENDEN,

U kunt de deelnemers bloemen geven op donderdag 7 juni vanaf 19.00 uur langs de inhaalroute, t.w.:t.w.: r. Kerkewijk- EHBO- rd. Hoofdstraat- Defilé Markt- l..Markt-rd. Achterkerkstraat- r. Weverij- l. Zandstraat- l. Korte Molenstraat- l. P.W.A. Park- r. Sportlaan- door tunnel- rd. Verlengde Sportlaan.

HET BRENGEN VAN DE KINDEREN,

Breng of laat de kinderen op de fiets naar het sportpark komen, want wanneer iedereen met de auto komt of wordt gebracht, levert dat grote verkeersproblemen op rondom het sportpark. Het sportpark is het beste te bereiken via de Wiekslag. Ook dit jaar zullen we iedere avond starten in de richting van de Rondweg.
De grote parkeerplaats naast de DOVO kantine zal de gehele week weer worden ingericht als fietsenstalling. Fietsen stallen langs de Verlengde Sportlaan, op de groenstrook is NIET mogelijk. Als u uw kinderen, of andere deelnemers tijdens de Avondvierdaagse onderweg wilt bezoeken, ga dan ook op de fiets, dit gaat sneller, het is veiliger voor uw kind en andere deelnemers en gezond voor U.

VERLENGDE SPORTLAAN AFGESLOTEN OP DONDERDAG 7 JUNI !

Op donderdagavond 7 juni zal de gehele Verlengde Sportlaan worden afgesloten voor alle verkeer. Alleen deelnemers op de fiets kunnen het startveld wel bereiken en kunnen de fiets uitsluitend stallen op de grote parkeerplaats naast de DOVO kantine, of op aanwijzingen van de organisatie. Op deze avond kan men het sportpark alleen verlaten via de Pionier, dus NIET naar de Rondweg.

VRIENDELIJK VERZOEK AAN OUDERS EN BELANGSTELLENDEN,

Natuurlijk is het gezellig om de wandelaars, die toch een grote prestatie hebben verricht, tijdens de intocht een bloemetje o.i.d. te geven. Geen Probleem. Van harte aan te bevelen zelfs! MAAR... Heeft u bloemen o.i.d. gegeven, gooi dan alstublieft het papier en/of het plastic niet van u af, maar neem het mee naar huis en deponeer het daar in de Kliko. 

MAAK VAN DE AVONDVIERDAAGSE GEEN VUILVIERDAAGSE!

U bewijst hiermee iedereen een grote dienst.

P.R.C. AVONDVIERDAAGSE VEENENDAAL.

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie