Tips Wandelliederen  


FIETSENSTALLING EN PARKEREN AUTO’S

U heeft het verleden jaar ongetwijfeld ook weer gemerkt, het stallen van de fietsen op het Sportpark Panhuis tijdens de Avondvierdaagse gebeurt op gestructureerde wijze op aanwijzing van de organisatie. Ook op het Evenemententerrein zal het stallen van de fietsen op gestructureerde wijze  plaatsvinden op aanwijzing van de organisatie

WAAROM?

Op aandringen van de politie en de gemeente Veenendaal zijn wij als organisatie genoodzaakt om het stallen van de fietsen van de deelnemers en de bezoekers onder begeleiding te laten plaatsvinden op de daarvoor ingerichte stallingplaatsen. 

DAAROM kunnen dit jaar de fietsen alleen worden geparkeerd op de door de organisatie ingerichte fietsenstalling op het evenemententerrein en op de parkeerplaats bij de ingang van het stadspark.
Wij verzoeken een ieder de aanwijzingen van de organisatie op te volgen zodat we een vlotte doorstroming kunnen garanderen. Middels verwijzingsborden langs de Groeneveldselaan wordt u begeleid naar de fietsenstalling, deze stalling is van twee zijden te bereiken, tw. via de ingang bij het grote hek aan de Groeneveldselaan en via de Grebbeweg en ook weer als zodanig te verlaten. 

Het een en ander betekent voor de automobilist dat het parkeren van de auto op de parkeerplaatsen rond de Groeneveldselaan absoluut niet mogelijk is. Auto’s kunnen worden geparkeerd op het parkeerterrein voor het voormalige kantoor van Belcompany aan de Wageningselaan. Wij verzoeken u dan ook met klem, kom op de fiets. De Groeneveldselaan zal vanaf de Grote Pekken worden afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Uitzondering in deze zijn de bewoners van de Grebbeweg, bezoekers van de volkstuinen en bezoekers van  Pannenkoekenrestaurant Hugo’s


Wij vertrouwen op uw aller medewerking, 

Plaatselijke Regelingscommissie Avondvierdaagse Veenendaal

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie