Tips Wandelliederen  

Rest Containers & Afvalverwerking

Daarnaast beschikken wij sinds enkele jaren over een eigen Containerservice. Dankzij een modern machinepark en goed opgeleid personeel zijn wij in staat kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

Begonnen als éénmansbedrijf in 1991 zijn wij uitgegroeid naar een bedrijf met 10 medewerkers, die ieder op hun eigen gebied hun vakmanschap hebben.

Containerservice is uitgegroeid tot één van onze kernactiviteiten. Met daarbij onze grond- en straatwerkzaamheden en sloopwerken zijn wij in staat een totaal pakket aan te bieden. Dankzij dit totaal pakket heeft een opdrachtgever slechts te maken met één aannemer, die vanaf het begin tot aan het opleveren van het project het aanspreekpunt is.

Bij Rest Containers & Afvalverwerking bent u geen nummer en hebt u te maken met mensen die hart voor uw zaak hebben. Door de korte beslissingslijnen binnen onze organisatie kunnen we snel reageren, waardoor vertraging in de uitvoering van uw opdracht kan worden voorkomen.

Wij maken gebruik van moderne technieken en blijven vernieuwen. Sinds 1999 zijn wij gecertificeerd volgens de strenge VCA veiligheidseisen. Wij hechten dus veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid en staan graag dichtbij de klant. Daarmee combineert Rest Containers & Afvalverwerking deskundigheid en flexibiliteit met persoonlijke contact en directe service.

Op deze internetpagina laten wij u digitaal onze bedrijfsonderdelen zien. Nog leuker vinden we het om persoonlijk contact met u te mogen opbouwen. U zult ervaren dat wij kunnen luisteren!

                                                                        www.rest.nlSchaatsen is een sportieve en gezellige bezigheid voor het hele gezin. Maar de kosten kunnen nog wel eens oplopen, vooral voor grote gezinnen, waarvan de kinderen nog volop in de groei zijn. Dat is nu voorgoed verleden tijd.

Bij Schaatsland slaagt u altijd.

             Schaatsland 
                     Cuneraweg 419  3911 RL Rhenen
                     Tel. (0318) 571926
                     Mobiel 06-53636034

                                                                       www.schaatsland.nl

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie