Tips Wandelliederen  
HomeTips

TIPS VOOR DE WANDELAAR VOORAF:

1. Kom niet (veel) te vroeg naar de start, vraag aan de leid(st)er (als je deelneemt met school of een vereniging) hoe laat je groep start en onder welk nummer. Een kwartier voor je starttijd aanwezig zijn is vroeg genoeg.

2. De gehele week dienen alle fietsen te worden gestald op de grote parkeerplaats naast de DOVO kantine, of op aanwijzigingen van de organisatie.

3. Het sportpark is het beste te bereiken via de Wiekslag. Ook dit jaar zulle we iedere avond weer starten in de richting van de Rondweg. Dit om veiligheidsredenen en om een goede verkeersdoorstroming te bevorderen.

4. Flink ontbijten, veel drinken! Neem anderhalf uur vóór de tocht een stevige maaltijd. Zorg dat u vooraf voldoende drinkt, water of thee. Drink onderweg geen koolzuurhoudende dranken en geen alcohol. Eet zoute dingen zoals worst, snoep of bouillon, brood met rookvlees. Zouttabletten zijn niet nodig.

5. Zorg dat je goed uitgerust aan de start verschijnt.

7. Draag goed passende wollen of katoenen sokken.

8. Doe stevige schoenen aan die makkelijk zitten. Dus niet te groot of te klein.
Bij te grote of te kleine schoenen zijn blaren snel gelopen.

9. Was de voeten niet kort voor het wandelen, de huid wordt dan veel te week en zo ontstaan er ook snel blaren.

10. Kies voor kleding die niet knelt en materialen die makkelijk transpiratievocht opnemen: katoen, tricot of wol. Draag bij koud weer meerdere lagen, zodat u iets kunt uittrekken als het warmer wordt.

11. Laat u zien in het donker. Draag fluorescerende banden op kleding en enkels als u in het donker loopt, anders bent u vanaf 100 meter afstand al niet meer te zien. Loop ook altijd tegen het verkeer in zodat u het ziet aankomen.

12. Denk aan een rugzakje of heuptasje met eten, drinken en spulletjes om blaren te behandelen, vaseline, zonnebrandmiddel en toiletpapier!

13. De gehele week dienen alle fietsen te worden gestald op de grote parkeerplaats naast de DOVO-kantine, of op aanwijzigingen van de organisatie.
Het sportpark is het beste te bereiken via de Wiekslag. Ook dit jaar zullen we iedere avond starten in de richting van de Rondweg.
Dit om veiligheids redenen en om een goede verkeersdoorstroming te bevorderen.

Als je al deze tips goed in acht neemt dan begin je al met een goede start.
Wij, met al onze medewerkers, zullen er alles aan doen om er voor jou een fijne week van te maken.

P.R.C. AVONDVIERDAAGSE VEENENDAAL
Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie