Tips Wandelliederen  


Duizenden vrolijke deelnemers, kilometerslange rijen mensen, alle mogelijke weersomstandigheden en het krijgen van de medaille. Deze ingrediënten van de jaarlijkse avondvierdaagse staan uiteraard garant voor mooie beelden en dus kunnen foto’s hierbij niet ontbreken.
Nadat ik in 2006 al vele foto’s van de vierdaagse hadden geschoten, kwam ik op het idee om deze kosteloos aan te bieden op het internet. Op deze manier kunnen deelnemers van dit evenement elke dag kijken of zij op de foto’s te vinden zijn om deze vervolgens gratis uit te printen of op te slaan. Het idee voor een ‘Wandelwebsite’ was ontstaan. De organisatie van dit Veense wandelevenement stond gelijk pal achter de plannen. Met veel enthousiasme ben ik nu al jaren aan het fotograferen en kan met gepaste trots deze website aan u tonen.

Vanzelfsprekend is er meer mogelijk dan foto’s plaatsen alleen. Alle benodigde gegevens omtrent de wandelevenementen zijn te vinden op deze website. Ik ben ervan overtuigd dat een dergelijk informatieportaal niet meer kan ontbreken bij een groot evenement als bijvoorbeeld de avondvierdaagse. Daarnaast wil ik graag een bijdrage leveren aan maatschappelijk belangrijke zaken als sportiviteit. Veenendaal in beweging, dan ik ook.

Hennie Henzen.

Inschrijving De wijze van inschrijving en het bewijs van inschrijving Waarom deze website? Het ontwikkelen van deze website is een initiatief van Henzen ontwerp & communicatie.
         
Copyright © 2007 | Disclaimer | Sitemap
Designed by Henzen ontwerp & communicatie